ELTIM Schakelende omvormers/regelaars


We hebben schakelende Spanning Converter / Regelaar modules ontwikkeld die gebaseerd zijn op professionele XP-Power modules. Met deze DC/DC converters kunt u ongeveer elke DC spanning omzetten in een voor elektronica geschikte DC voedingsspanning:

  • Een enkele lage voedingsspanning (3,3V; 5V; (9V); 12V; 15V; (24V)), met hoge stroom capaciteit
  • Symmetrische voedingsspanningen (±5V; ±12V; ±15V) voor bv. audio elektronica
  • Drievoudige uitgangen met ±12V of ±15V en 5V voor audio + digitaal toepassingen (alleen VR-JTL/RDC30).
Je zou kunnen zeggen dat deze modules acteren als "DC-transformatoren". Net als bij normale transformatoren zijn zelfs de in- en uitgangscircuits galvanisch gescheiden. Dit betekent ook dat u uw elektronica vanuit ongeveer elke "gastheer" kunt voeden, maar het bovendien op een enkele of symmetrische voeding uit het eigen apparaat kunt voeden. U hoeft alleen maar het meest geschikte type te kiezen m.b.t. de belastbaarheid en toegestane ingangsspanning.
Het werkbereik van alle modules is erg groot. We hebben modules die geschikt zijn voor ingangsspanningen 9 - 256Vdc, afhankelijk van het type en in vermogens van 8, 10, 12, 15, 20, 30 en 40W. Alle modules zijn pin compatibel met onze lineare Voltage Regulators en beschikbaar met een header of een schroef connector. Allen passen op ongeveer elke ELTIM Power Supply module.  Ze passen nu ook op onze recent gemodificeerde PS-UNxx universele Power Supply modules.  Een combinatie van beiden maakt het nu mogelijk om ook uw voorversterker en/of andere elektronica vanuit de hoofdvoeding te voeden. De Netvoeding hieronder (midden) levert bijvoorbeeld ±60V (8A), ±15V (0,33A) en +5V (4A). Alleen nog een enkele Trafo aansluiten.

VR-JTL30 met ±15V en 5V.   Pin header
VR-JTL30xx gemonteerd op PS-UN63S
VR-JTL30 met ±15V en 5V. Schroef versie

VR-JSE08            VR-JTF08           VR-JTF10           VR-JTF12          VR-JTF15

VR-RDC20            VR-JTL30          VR-RDC30          VR-JTL40         VR-RDC40

Selecteer uw land om het juiste BTW% te berekenen: