ELTIM PA-4766, 2x 50W Eindversterker modules


We hebben een stereo versterkermodule ontwikkeld dat gebaseerd is op het LM4766 IC van Texas Instruments. Deze modules zijn op de bekende ELTIM manier ontworpen en gebouwd. We komen dan uit op hoogwaardige dubbelzijdige FR4+ printen met 2x 35um dik koper van Europees fabrikaat en overige kwaliteitsonderdelen. Resultaat is dat onze modules dit IC (origineel TI, met metalen achterkant) volledig tot z'n recht laten komen en het tot 2x50W kan leveren. Over de geluidskwaliteit en levensduur hoeft u zich geen zorgen (meer) te maken. We halen uit het IC wat er in zit.
Met name de modules met geïntegreerde, symmetrische netvoeding zijn interessant. U hebt alleen nog een transformator nodig.

Deze modules zijn bijzonder geschikt voor beginners en diegenen die weinig vermogen (2x50W) nodig hebben. Deze modules zijn bij uitstek geschikt om op een PC of Smartphone (via hoofdtelefoon) aan te sluiten. Het is ook bijzonder eenvoudig met deze modules meerkanaal systemen te bouwen door ze te stapelen en verticaal aan een groot koelprofiel te monteren.

Selecteer uw land om het juiste BTW% te berekenen: